Vrijwilligers in Norschoten

Vrijwilligerswerk maakt je gelukkig en gezonder. Nee, dat verzinnen wij niet zelf; dat is uit onderzoek gebleken. Bovendien ontwikkel je nieuwe vaardigheden door ‘gewoon’ te doen!

Soms twijfelen vrijwilligers of zij wel sociaal vaardig genoeg zijn om in een verpleeghuis te werken. Wat blijkt? Juist deze mensen kunnen als de beste omgaan met onze cliënten.

Ook jongeren kloppen weleens aan voor vrijwilligerswerk; zij zien dit als baanoriëntatie. Zou een baan in de zorg bij hen passen?

Vrijwilligerswerk is een prima gelegenheid om dit te ontdekken. Voor mensen die al zijn uitgewerkt en nog niet toe zijn aan de geraniums, is dit een prachtige en nuttige invulling van de dag.

Bovendien maken wij samen veel plezier: ineens ben je 1.400 kennissen rijker!

Ben je sportief, of zit gastvrijheid in jouw bloed of heb je wellicht culinaire genen? Wat je gaat doen, dat kies je zelf. Samen kijken wij naar jouw talent en welke activiteit of werk daar het best bij past.

Jouw hulp en inzet kleurt de dag van de cliënten van Norschoten nét een beetje mooier.

Meer informatie
Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden, neem dan eens een kijkje op onze site www.norschoten.nl. Liever een persoonlijk gesprek, ook dat kan. Stuur een mail naar  vrijwilligers@norschoten.nl of bel naar de receptie van Norschoten in Barneveld. Als je een naam en telefoonnummer doorgeeft nemen we snel contact met je op en vertellen je uitgebreid hoe leuk het is om deel uit te maken van ons vrijwilligersteam. Natuurlijk kunt je eerst even proeven en uitproberen of vrijwilligerswerk bij je past. 

Contactgegevens

Ons adres is: Zorgorganisatie Norschoten, Klaverweide 1, 3773 AW Barneveld  tel: 0342-40 40 00. Norschoten is ook te vinden op andere locaties in Barneveld, Garderen, Putten, Elspeet en heeft dagcentrumlocaties in Scherpenzeel en Lunteren.

Tot snel!

(Op verzoek geplaatst door de redactie.)