4 – 12 jaar

Cavé
Voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar is er elke week Cavé. (catechisatie en vereniging in één vorm). De kinderen komen bij een jeugdleider thuis. Op een speelse manier leren ze meer over God, de Bijbel, de kerk en hoe ze het geloof in hun eigen leven een plek kunnen geven. Ook vrienden zijn van harte welkom!

Kindermomenten
Zo nu en dan zijn er tijdens de kerkdiensten speciale kindermomenten. De preek wordt dan op een eenvoudige manier aan de kinderen uitgelegd. Ook is er tijdens kun je tijdens het Bijbellezen in de kerk meekijken met platen op de beamer om het verhaal beter te begrijpen.

School – Kerk – Gezinsdienst
Elke derde zondag in januari wordt in samenwerking met de christelijke basisscholen in Putten en de gezamenlijke kerken in Putten een School – Kerk – Gezinsdienst georganiseerd. Aan de hand van een thema wordt een week op de scholen gewerkt, met als afsluiting een kerkdienst speciaal voor kinderen.

In de vakanties
Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd wordt in elke vakantie een leuke activiteit door de Kick georganiseerd.

Lichtjestocht
In het najaar wordt samen met alle andere kerken uit het dorp een lichtjestocht georganiseerd. Je mag een fakkel maken en daarmee lopen alle kinderen een route door het dorp samen met het muziekkorps.

Bid – en dankdagen
Samen met de Andreaskerk en de Gereformeerde kerk is er op bid- en dankdagen een speciale interkerkelijke kinderdienst.