Live-uitzending 2e landelijke kerkdienst

ZWOLLE – ‘Uw koninkrijk komt… niet!’ is het thema van de 2e landelijke kerkdienst. Deze dienst wordt opgenomen door LPB media in GKv De Hoeksteen te Bergentheim waarin ds. Reinier Kramer voorgaat. De kerkdienst is zondag 22 maart 2020 te zien om 10.30 uur via www.beleefmee.nl (ook zonder inlog), de Facebookpagina van Beleefmee.nl of het YouTube kanaal van LPB media!

“Het echte geluk is voor iedereen die vertrouwen in mij heeft”, zegt Jezus als leerlingen van de gevangengenomen Johannes de Doper hem vragen of hij niet moet doen wat ze van de Messias verwachten. Zijn koninkrijk is toch gekomen? Waarom laat hij zijn neef Johannes dan zitten? Waarom dan geen bevrijding?!

“Jezus deed precies wat hij moest doen. De verwachtingen van Johannes en zijn leerlingen klopten niet maar zijn Koninkrijk is er wel degelijk”, zegt ds. Reinier Kramer. Hij preekt zondag over Matt. 11:6 en zegt: “Wat verwacht jij eigenlijk van God? Je verwachtte vast niet dat de wereld noodgedwongen tot stilstand kwam… en de natuur herstel laat zien. Je verwachtte vast ook niet dat je zou klappen voor mensen die eerst wegbezuinigd werden. In deze tijd leert Jezus je misschien wel met andere ogen te kijken naar de wereld.”

Na opening en gebed speelt de band van de kerk (in smalle samenstelling) psalm 22 van de Psalm Project: Mijn God, waarom? Ook Opwekking 774: Ik verlang naar Jezus kan meegezongen worden.

Het belooft een dienst te worden met veel stof tot nadenken en u wordt van harte uitgenodigd om samen met uw broers en zussen in het geloof het kerk-zijn te beleven door deze dienst te bekijken. In afhankelijkheid van God, onze Vader. In een tijd dat alles zucht tot aan die dag dat de aarde vol zal zijn van de glorie van Zijn Naam!

Veel kerkdiensten kunnen gevolgd worden via de kerkTV platforms maar sommige kerken hebben een contract met een maximaal aantal kijkers tegelijkertijd. Andere kerken hebben wel onbeperkte kijkersaantallen, maar krijgen dan te maken met hoge kosten. Daarom biedt LPB media i.s.m. NGK, CGK en GKv de mogelijkheid om Gods boodschap van liefde en genade te delen met iedereen!

Het mediaplatform Beleefmee.nl (onderdeel van LPB media) brengt door haar programma’s geloof en kerk in de huiskamers zodat iedereen verbonden kan blijven.