Landelijke 3GK-kerkdienst 28 juni 2020

ZWOLLE – “Geen maximum meer op het aantal bezoekers van een kerkdienst, de voetbalcompetitie kan in september gestart worden met bezoekers, evenementen mogen weer plaats vinden en deze zomer mogen we weer wijs op reis”, zegt ds. Atze Buursema. “Het lijkt er op dat we op de drempel staan van een andere tijd. Maar hoe ziet die tijd er uit? Wordt alles weer zoals het was? En wordt in de kerk alles weer zoals voorheen?” Komende zondag, 28 juni, spreekt hij in de landelijke 3GK-kerkdienst vanuit GKv De Burcht in Barneveld en deze dienst is te volgen via www.beleefmee.nl (ook zonder inlog), de Facebookpagina van Beleefmee.nl of het YouTube kanaal van LPB media.

“U bent onze God. Wij passen in uw plan. U ent ons naam voor naam en wij zijn uw volk; wij willen zonder U geen stap meer verder gaan.” Dit lied van Sela, getiteld Wij gaan niet zonder U, wordt komende zondag gezongen en ds. Buursema zegt: “Op deze drempel van de tijd kijken we naar het gebed van Mozes in Exodus 33. Daar laat God zien dat Hij meereist en daar laat God zich kennen zoals Hij is!”

Openluchtdiensten
Dit zou de laatste landelijke 3GK-kerkdienst zijn… maar LPB media gaat in de zomermaanden juli en augustus door met het uitzenden van kerkdiensten via Beleefmee.nl, vanuit de open lucht. “Bouw je mee aan Gods nieuwe wereld? Verlang jij naar een leven en een relatie met Jezus? Een leven van hoop, blijdschap en liefde van Hem? Gebruik dan deze zomerperiode om te genieten van de woorden van God en om jezelf te verdiepen”, laat het team van LPB media weten. Daarom lanceert zij de zomerserie: Gods nieuwe wereld waaraan ds. Pier Poortinga, ds. Gerbram Heek en ds. Lieuwe de Jong meewerken.

Daarnaast kunt u zich inschrijven voor de zomermeditaties en ontvangt u drie maal per week een meditatie in uw mailbox. Ook vind u aanvullend, verdiepend materiaal in het zomerdossier dat matcht met het onderwerp waar dit alles deel van uit maakt: Gods nieuwe wereld.

De liturgie van de 3GK-kerkdienst op 28 juni 2020 is te vinden op Beleefmee.nl en de preek wordt vertolkt in gebaren door Deborah Meijer. Ook de zomerse openluchtdiensten worden door haar vertolkt.