De Oase zoekt vrijwilligers

In de zomerperiode willen veel mensen graag een poosje genieten van rust en ontspanning en vaak ook in een andere omgeving dan hun dagelijkse omgeving. Maar bij het ouder worden kunnen je eigen (lichamelijke) beperkingen een belemmering vormen. En juist voor hen wil de Oase een fijne vakantieweek organiseren.

Om onze vakanties tot een succes te maken zijn we ieder jaar op zoek naar vrijwilligers die ons daarbij willen helpen. Daarbij denken we concreet aan:

  • Vrijwilligers die vanuit hun dagelijks werk bevoegd en bekwaam zijn om zorg te verlenen
  • Vrijwilligers die het werk van de Oase een warm hart toedragen en dat graag als ambassadeur bij anderen onder de aandacht willen brengen.
  • Een vrijwilliger met PHP-kennis die onze webapplicatie kan onderhouden en beheren

Onze andere vrijwilligers ervaren de vakantieweken als iets wat hun energie kost, maar ook heel veel voldoening oplevert. Dit jaar zijn de vakantieweken gepland in de week van 7 – 14 en van 14 – 21 sept.

Heb je belangstelling voor deelname als vrijwilliger of wil je meer informatie over je evt. inzet als vrijwilliger, neem dan contact op met:
Henca Marsman  (06 – 81 50 13 85 / vrijwilligers@vakantiekringdeoase.nl )
Gert Snoeijer (06 – 42 38 35 49 / pr@vakantiekringdeoase.nl )
of bezoek onze website: https://vakantiekringdeoase.nl

P.S. Mocht u belangstelling hebben om als gast mee te gaan: we hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar. (Info: 06-12 20 15 31)