Wat als de Sint je huisje voorbij rijdt? Toch ook die ene avond nog zorgen?

Hoera Sinterklaas is weer in het land! En dat betekent feest voor jong en oud. Het geven van cadeautjes, snoepgoed of het gezellig samenzijn met elkaar maakt Sinterklaas ieder jaar bijzonder.
Maar wat nu als Sinterklaas je huisje voorbij rijdt? Vanwege het financieel niet kunnen dragen of door (ingrijpende) gebeurtenissen in een gezin, zijn er soms redenen om geen Sinterklaas te kunnen vieren. Hierom organiseren wij voor de vierde keer “SintPresent”.

Met SintPresent zorgen we samen als samenleving ervoor dat deze gezinnen een Sinterklaas krijgen. Of zoals een moeder vorig jaar aangaf: ‘even een avondje van plezier, in plaats van zorgen.’
Het mooie is dat u/jij kan bijdragen aan SintPresent. Dit kunt u doen om per kind een cadeautje te kopen of een gift over te maken op: NL43 RABO 0134 9391 82 (ten name van Stichting Present Putten | Sinterklaas 2017)
In samenwerking met scholen, huisartsen of andere maatschappelijke organisaties zorgen we ervoor dat de cadeautjes bij de kinderen komen.

Gunt u ook ieder kind een Sint? Dit kan door cadeautjes te geven of als je een gezin weet….
Mail naar info@benjijpresent.nl of bel naar 0341 – 74 00 16 | Stichting Present Putten | Japke-Nynke de Haas

Eén reactie op “Wat als de Sint je huisje voorbij rijdt? Toch ook die ene avond nog zorgen?

  1. Inmiddels een historisch hoog aantal gezinnen dat is aangemeld voor SintPresent: de teller staat op 58 gezinnen uit Putten eo dat het Sinterklaasfeest niet kan vieren.
    Zelf speel ik Sinterklaas.
    Uw hulp in cadeau’s en/of financiële middelen blijft welkom. De hulpvragen zijn dichtbij ons eigen (warme) huis.

    Hgr van een veelbewogen Sinterklaas.

Reacties zijn gesloten.