Welkom

Op deze website kun je bekijken welke kerk en gemeente wij (willen) zijn. In het mooie dorp Putten zijn wij de gereformeerde kerk vrijgemaakt. De eerstvolgende kerkdienst staat hier aan de rechterkant vermeld, en als je verder rondkijkt, kun je meer inhoudelijke informatie vinden over ons en hoe wij als gemeente Jezus Christus willen dienen als onze Heer.

We vinden het fijn wanneer je onze kerkdiensten meeviert. Aan het begin van onze kerkdiensten is er iemand om je te welkom te heten en je vragen te beantwoorden. Er is altijd wel een plekje te vinden. ’s Morgens beginnen we om 9:30 en om 16:30 houden we onze tweede dienst. Na de morgendienst drinken wij aansluitend koffie met elkaar. Uiteraard bent u hierbij ook van harte welkom.

In Putten vinden we het heel belangrijk dat elk kind en iedere jongere een plek in de gemeente heeft. We hebben daarom veel mogelijkheden voor kinderen en jongeren in onze gemeente.

Parkeren kan in de directe omgeving van het kerkgebouw  op het parkeerterrein van de bibliotheek aan de Brinkstraat. Wil je gewoon eens meeluisteren, kijk dan op de meeluister-pagina waar je rechtstreeks de lopende kerkdienst kan beluisteren of een dienst die al geweest is nog eens na kunt luisteren.Mocht je vragen hebben, op dit moment al of later, dan kun je op de contact-pagina een email adres vinden om naar ons te mailen, met commentaar of vragen. Je krijgt altijd snel antwoord.